duminică, 1 mai 2011

flori de .....leopard


Rochita marca Yessica C&A, din materiale combinate, ce dau impresia unor articole separate (bluza si fusta). Se incheie la spate cu fermoar lung.Croiul, in partea de sus presupune: decolteu minimalist, maneci bufante, trei sferturi (stranse in manseta care se incheie in nasturas) ce pornesc o idee mai sus de talie (unde materialul atat cel din partea de sus cat si cel de jos se fixeaza in pense) peste care se ataseaza o curelusa din acelasi material cu partea de fusta.Din talie porneste o platca care in spate este despicata. Materialul partii de sus este 100% poliester, insa impresia este mai degraba de acetat. In partea de jos, materialul este din poliester, bumbac si vascoza, iar captuseala din poliester. Dimensiuni, corespunde unui 38, adica: distanta intre umeri - 36 cm, talie - 72 cm, bust - universal, sold - 98 cm, lungime - 109 cm. Are o despicatura la spate de 24 cm adancime. Stare excelenta. Pret - 58 lei



Un comentariu:

  1. If you're looking to lose kilograms then you absolutely need to try this totally brand new custom keto plan.

    To create this keto diet service, licenced nutritionists, personal trainers, and cooks have united to provide keto meal plans that are productive, painless, economically-efficient, and satisfying.

    Since their launch in January 2019, hundreds of people have already transformed their figure and well-being with the benefits a smart keto plan can offer.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones provided by the keto plan.

    RăspundețiȘtergere